Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Se spala pulpele de curcan cu apa rece si se taie grasimea de pe margini.
Intr-un vas se aseaza pulpele si se condimenteaza dupa gust cu sare,boia dulce si piper proaspat macinat. Intr-un alt castron se pun 250 ml vin, 100 ml ulei de masline si 3-4 catei de usturoi taiati marunt si se toarna amestecul peste pulpele de curcan. La final se adauga 2 cepe taiate julien, cateva foi de dafin si busuioc. Se acopera vasul cu folie alimentara si se da la frigider pentru minim 4 ore. Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in aceasta marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.
Se incinge cuptorul in prealabil la 200 grade si se introduce tava pentru aproximativ o ora si jumatate. Din cand in cand se stropesc pulpele cu zeama din tava.
1
Pentru a avea un gust deosebit pulpele de curcan trebuie tinute in marinata pentru a deveni mai gustoase si mai fragede.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult